14Юни

Мебели без дръжки

От Админ|0 Comments

С минималистичния дизайн, функционалността на мебелите се извежда на преден план. Искаме да Ви подкрепим, колкото се може повече с темата за мебели без дръжки при производството на мебели, за да се вдъхновите за нови идеи. Открийте разнообразните възможности на мебелите, оборудвани с високия комфорт на движение и лесната настройка без необходимост от инструменти.

Мебелите без дръжки предлагат свобода на движение и дизайн.
Изцяло без дръжка, с дръжка лайсна или вкопана дръжка - мебелният дизайн е многообразен.Оборудвани с електрическа или механична технология на движение, всички варианти убеждават чрез висок комфорт на движение.

Електрическо отваряне:
С електрическата система мебелите без дръжки се отварят с леко натискане. Достатъчно е леко ­натискане, за да се отвори вратата, клапващата врата или чекмеджето. Импулсът за отваряне е предаден от електрическия двигател.

Напълно механично отваряне и затваряне
Движението е напълно механично – от лесното отваряне чрез натискане до плавното затваряне с лек замах. Движението навсякъде е хармонично и комфортно изживяване. Мебелите се отварят с леко натискане и се затварят плавно и тихо.

Прави линии и прецизност – дизайнът.
С новите технологии за движение вратите, клапващите врати и чекмеджетата се реализират с малка фуга от само 2.5 мм. Така имате голяма свобода за настройка на мебелите без дръжки във всички жилищни зони – дори и в кухнята. Според индивидуалните Ви желания може да настроите и оборудвате с висок комфорт на движение вратите, клапващите врати и чекмеджетата – в кухнята и в другите жилищни зони.

Качеството се познава по прецизността.
Мебелите без дръжки впечатляват чрез ясно изразени линии, точна фуга и големи форми. Монтажът и настройката са от съществено значение, когато искаме да извлечем максимума от мебелите с минималистичен дизайн.

Комфортен и точен – монтажът.
Комфортната възможност за настройка допринася за една хармонична обща картина. Многото компоненти на новите технологии за движение могат да се монтират без необходимостта от инструменти. Точната и ясна фуга е настроена с много малко манипулации.

Сподели

0 Коментари

Напишете коментар