Ейнджелс Дизайн ЕООД изработва мебели по поръчка, кухни по поръчка, спални по поръчка. Когато става въпрос за клиенти, мебели Ейнджълс държи винаги да остават доволни. Разгледайте нашите продукти и ще се уверите в добре изработените мебели по поръчка. Ейнджълс Дизайн ЕООД е фирма с 20 годишен опит в изграждането на мебели, кухни, спални, детски стаи, секции, дивани, всекидневни, гардероби, легла, трапезарии. През последните години мебели от МДФ и ПДЧ започват да се използват все повече, не само заради цената на материала, но и страхотните продукти, които се получават. Когато са добре направени мебелите от МДФ и ПДЧ са много здрави и по нищо не отстъпват дори на дървото.

Предлагани Услиги

Монтаж на мебели по поръчка

Дали дневна, спалня или кухня нашите професионалисти монтират компетентно и отговорно. Вие ще се почувствате удобно и комфортно в своя нов или обновен дом.


Условия и важни съвети за безпроблемно извършване на монтажните услуги:

- Осигурена достъпност до обекта в предварително уговореното време.
- Наличие на електро захранване.
- Стаята, в което ще се осъществя монтажа трябва да е с приключили строително монтажни дейноти.
- Наличие на монтирани спирателни кранове на водопроводните изводи.
- Трябва да е конструиран отвор в комина, или вентилацията за включване на въздуховодната тръба на аспиратора.
- Подсигурен въздуховод и преходници, според отвора на комина и аспиратора от страна на клиента, с изключение на случаите, в които изброените консумативи са поръчани от нас.
- Ако няма предварително предоставена схема за електро, ВиК и газ инсталациите, проектантът и монтажникът, НЕ носят вина за нанесени повреди при монтажа.
- В случай, че връзването на мивката и уредите към ВиК инсталацията, не е направено от специалисти на Ейндълс Дизайн ЕООД, фирмата не носи отговорност за дефекти (раздути шкафове, плотове и т.н.) възникнали вследствие на неточен монтаж от трети лица.


Проектиране на мебелите

Нашите професионалисти в проектирането ще посетят дома Ви и с голямо удоволствие ще Ви посъветват за всеки детайл.
Ние ще Ви дадем най-точните съвети как да разпределите пространството си, ще огледаме и измери всичко с точност и ще направим планиране. Вие желаете да знаете предварително как ще изглежда Вашата кухня, спалния, детска стая или холи, затова нашите проектанти ще Ви предложат различни варианти с точност до сантиметър. Всичко това ще можете да видите в цветове и 3D изображения!

- Направата на 2D проект на помещенията с реалните размери.
- Планиране на помещенията по зони и функции.
- Направата на 3D проект от интериорен дизайнер с фотореалистична визия, както и ценова оферта на предложените детайли на цялостното обзавеждането.


Доставка на мебелите

Ние ще доставим в срокове и качим новите Ви мебели и уреди до дома Ви. Няма значение на кой етаж, дали има асансьор, нашите професиолналисти ще доставят всичко до дома Ви - бързо, грижливо и отговорно.

За повече информация или имате въпроси, не се притеснявайте да се свържете с нас.

Имейл: office@mebeli-angels.com

Тел: 0878 33 51 55; 0898 73 41 55

Адрес: гр. София, ул. Поручик Неделчо Бончев 10

Защо Мебели Ейнджълс

Ние нямаме лимити в дизайна и направата на мебели

Направете мечтания дом в реалност.

Ако имате някакви идеи! Нашият екип ще направи вашите идеи в действителност.

Партньори

Ние си сътрудничим с най-добрите!